LiveStream Romania

Cu peste 10 ani de experiență, am adus la viață peste 1200 de evenimente captivante din 27 de orașe din România. Cu un total de 9000 de ore de transmisiune, ne-am dedicat să aducem fiecare moment special direct în casele și dispozitivele dumneavoastră, acumulând 216 000 de minute de experiențe live. Alăturați-vă nouă pentru a transforma orice eveniment într-o experiență memorabilă!

Lideri în transmiterea evenimentelor live

Despre Noi

Cu peste 10 ani de experiență și un portofoliu bogat ce include 1100 de transmisiuni, Livestream Romania se impune ca un lider în domeniul producției video și transmisiunilor live.

Fondată în 2004 în pitorescul oraș Sibiu, compania are un capital exclusiv românesc și se angajează să redea realitățile înconjurătoare printr-o imagine de înaltă calitate. Specializată în furnizarea de servicii în producția cinematografică, video și de programe de televiziune, precum și în diverse activități fotografice, Livestream Romania a adoptat mereu profesionalismul în imagine ca motto principal.

Echipa noastră dedicată și experiența vastă vă asigură soluții de transmisie live pe internet, aducând evenimentele dumneavoastră în fața unui public conectat și exigent. Contați pe noi pentru a transforma fiecare eveniment într-o experiență memorabilă și pentru a aduce o notă de profesionalism fiecărui proiect video!

DE CE NOI ?

Într-o lume a digitalizării, focusată mereu pe creșterea impactului publicului, ne aliniem specialiștilor atenți la detalii și care pot crea și menține o legătură stransă cu publicul, prin intermediul platformelor online.

Transmisiuni Live Fără Limită de Vizitatori :

Livestream Romania iese în evidență în peisajul românesc oferind soluții pentru transmisiuni live fără restricții de audiență. Platforma noastră permite organizatorilor să obțină o vizibilitate impresionantă, facilitând urmărirea evenimentelor în timp real pe paginile web, Facebook, TikTok și Instagram.

Diversitatea Evenimentelor Transmise Live:

De la spectacole de teatru și concerte la conferințe și competiții sportive, Livestream Romania acoperă o gamă largă de evenimente. Cu transmisii live HD în sistem multicam, oferim o experiență captivantă și arhivăm evenimentele în format Full HD pentru acces ulterior.

Vizibilitate Internațională și Promovare Extinsă:

Cu transmisii fără limită de vizitatori și fără bariere legate de drepturile de autor sau reclame AdWords, Livestream Romania furnizează organizatorilor o platformă optimizată pentru promovare la nivel internațional. Evenimentele pot fi urmărite live pe diverse dispozitive, extinzând astfel vizibilitatea și impactul promovării.

Conexiune Autentică și Vizibilitate Crescută:

Livestream Romania construiește o conexiune autentică între eveniment și audiență, sporind vizibilitatea pentru sponsori și parteneri. Cu trei moduri de vizualizare optimizate, garantăm o experiență de transmisie live de înaltă calitate, contribuind astfel la succesul fiecărui eveniment.

Află mai multe

Evenimentul tău online

Vă invităm să experimentați împreună cu noi puterea captivantă a transmisiunilor live. Suntem pregătiți să aducem evenimentele dumneavoastră la un nou nivel și să colaborăm pentru a crea momente de neuitat.

Parteneri de eveniment :