Spectacol culinar la Hotelul de Gheață: „Magia iernii”, cu Jakob Hausmann

Primul spectacol culinar va fi susţinut de celebrul maestru bucătar elveţian Jakob Hausmann, pe 8 şi 9 februarie, la Restaurantul Ferdinand I al României, din interiorul Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac. Denumirea restaurantului de gheață a fost aleasă astfel încât să amintească de Marea Unire, în an centenar, iar spectacolele gastronomice vor uni gusturile și rețetele tuturor provinciilor românești. Jakob Hausmann este cunoscut publicului larg datorită preparatelor excepționale care atrag turiștii români și străini la restaurantul Mica Elveție, din Centrul Istoric al Capitalei. Provocarea la care este gata să răspundă celebrul „chef” constă în reinterpretarea unor specialităţi din gastronomia autohtonă și din cea internațională. Spectatorii vor avea ocazia să participe la evenimentul interactiv în care maestrul le va prepara specialitățile culinare, direct în gheață (la propriu!).

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.