Classics for Pleasure – Discover Something New

Classics for Pleasure – Discover Something New se va desfasura in perioada 15 – 17 august 2019 in Sibiu. A IX-a editie a festivalului va reuni peste 300 de artisti in cadrul unor concerte extraordinare, fiecare cu o tematica specifica.
Festivalul se va deschide pe data de 15 august cu concertul Calatorie in lumea filmului si a musical-ului dedicat tuturor iubitorilor de filme, pop si clasic. Solistii, corpul de balet si orchestra Teatrului de Opereta si Musical “Ion Dacian” din Bucuresti vor incanta publicul prin conceptul dinamic si repertoriul ales.
Pe 16 august concertul Classics Wonders ii va avea ca protagonisti pe Rebekka Hartmann, Anton Shaburov si Orchestra Philarmonia Elite iar piesele interpretate sunt printre cele mai reprezentative exemple de maiestuozitate si virtuozitate.
Festivalul se va incheia pe data de 17 august cu concertul Proms of Delight care se va remarca prin cross-over-urile originale si artistii deosebiti: Paula Iancic, Mihai Urzicana, Aura Twarowska alaturi de Orchestra Filarmonicii din Sibiu aflata sub bagheta dirijorului Junping Qian.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.